Καλώς ήρθατε στην εταιρία μας

Η All Dent Magic αποτελεί τη σύγχρονη λύση οικονομική και τεχνική σε οποιαδήποτε επισκευή φανοποιίας για το σύγχρονο αυτοκίνητο.

Τα αυτοκίνητα στις συνθήκες των μεγαλουπόλεων υφίστανται αρκετές ζημιές. Από απλά γδαρσίματα και μικρές λακούβες μέχρι μεγάλα τρακαρίσματα. Έτσι η συντήρηση τους, είτε είναι καλοπιστική είτε είναι αναγκαία για την σωστή τους λειτουργία, αποτελεί ένα έξοδο που τείνει να γίνει πάγιο στο πορτοφόλι της κάθε οικογένειας.

Η All Dent Magic λαμβάνοντας υπόψη, τόσο την σωστή επαναφορά ενός αυτοκινήτου στην αρχική του κατάσταση όσο και την ανάγκη για μείωση του κόστους επισκευής, υλοποίησε μεθόδους που αποτελούν αναφορά στο χώρο τους.

Το αυτοκίνητό σας επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση με το ελάχιστο δυνατό έξοδο, ενώ ανάλογα με την περίπτωση διατηρείται υψηλά και η μεταπωλητική του αξία.

Παράλληλα με τη μεγαλύτερη στο χώρο της επισκευής αυτοκινήτου εγγύηση που φτάνει και μέχρι τα 4 έτη, η All Dent Magic διασφαλίζει έμπρακτα στον πελάτη της την ποιότητα και την αξιοπιστία της.

 

Εν τέλει, δεν μιλάμε εμείς αλλά τα αυτοκίνητά σας.

Περισσότερα...

Νέα

Η All Dent Magic πρωτοπορεί στις επισκευές αυτοκινήτων με την τεχνική PDR (Painteless Dent Removal).

Περισσότερα...

Η All Dent Magic εξελίσσει ολοένα και περισσότερο τη μέθοδο της τοπικής βαφής (USA).

Περισσότερα...

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΖΙ!!!


created by ISNet